O kendi başına daha güçlüydü kendi sağduyusu onu öyle iyi ayakta tutuyordu ki,acıları ne denli şiddetli ve ne denli tazeyse kararlılığı o denli sarsılmaz,neşeli görünümü o denli değişmezdi.
Jane AUSTEN-Akıl ve Tutku

4 Nisan 2011 Pazartesi

.) tatiillll

Haftalarca süren koşuşturmacanın, uykusuzluğun ardından spring break geldi çattı hatta yarılandı. Ben ne mi yapıyorum.) bol bol karbonhidrat yüklemesi, uyumaktan şişen gözler, saçma sapan diziler... hakkımdır okuyucu hakkımdır, zira ben son 3-4 haftada kaç saat uyuyordum kaç gece sabahladım kütüphanede haberin var mı ? İçimden kaç kere bıktım bu koşuşturmacadan dedim..Sınav bile kaçırdım bir kere uyuyakalmıştım sabahlayacağım bir gece hem de italyanca sınavınıı.S .Ama yok bu böyle sürmeyecek,çok değil haftaya bambaşkayım.Rapor mu yazılacak hiç vakit kaybetmeden o günün lab çıkışında doğru kütüphaneye, sonra hangi kulübe gidilecekse oraya, resim yapmaya, dağa tırmanmaya,hikinge.)
Aldım bu arada Avrupa demir yolları haritasını önüme çizdim gitmek istediğim yerleri, tabi kabaca araştırmadan sadece kendimi biraz daha şartlayarak.Her hazırlığı,planı tek ve tek başıma gidecekmişim gibi yapıyorum. Dam gelmek istiyor.Gelsin istiyorum ....; ama you know man.) insanlar çeşit çeşit. Dam çorabı ıslansa bir dakika öyle duramayan biri,halbuki interrail, rahatlığından tamamen ödün vermek, değil ıslak çorapla  belki tamamen sırılsıklam yatmak demek ( en kötü ihtimalleri düşünelim). O yüzden dam ile gidiş işi yatar gibi. Buradan arkadaşlar beraber  gitmek istiyor, ama hiçbiriyle gerçek bir interrail yapamam farkındayım. Bir kere 3-5 aydır tanıştığın insanlarla böyle bir şeye kalkışılmaz, yolculuk azaba döner.
So, bu cesareti kaybetmemek istiyorum................................................................................................................................................................................................................................................................. Yaramaz olun, benden söylemesi uslucuk olsanız da şirinleri göremiyorsunuz,
ya gargameli.?